Kamparbete i Ale, Älvängen, Lödöse och Lilla Edet

Under onsdagseftermiddagen- och kvällen 16/12 delades det ut flygblad samt sattes upp stolpaffischer och klistermärken i Ale, Älvängen, Lödöse och Lilla Edet. Totalt sattes det upp ca 40 affischer och ca 150 klistermärken – det blöta vädret till trots. Ungefär 200 flygblad delades ut.

Förutom vädret så genomfördes aktiviteten problemfritt och förhoppningsvis lyser organisationens frihetliga budskap upp stugorna emedan mörkret utanför tätnar över landet Sverige där folkförräderi och svenskfientlighet har blivit norm. Dock vaknar allt fler och motståndet stärks för var dag!

Är du ännu inte organiserad i Motståndsrörelsen bör du tveklöst ta en funderare på varför och ställa dig frågan hur framtiden kommer se ut för dina barn och barnbarn och om du känner att du hade råd att förbli ”säker” och passiv. Anslut dig idag! Kampen behöver dig!

20151217_085637