Månadsmöte och internutbildning, Näste 2

Lördagen den femte sammanstrålade Näste 2 i Skaraborg för en heldag av interna aktiviteter.

Första punkten på dagordningen var ett föredrag som framfördes av en aktivist. Föredraget behandlade Nordiska motståndsrörelsen som nationalsocialistisk kamporganisation med en parlamentarisk gren samt organisationens mål för folkets befrielse.

Nästan punkt på listan var månadsmöte. Det torde inte ha gått någon förbi att just Näste 2 under den gångna månaden genomfört flertalet rubrikskapande aktiviteter; rubrikskapande hos såväl Nordfront som hos folkfientlig massmedia. Dessa aktiviteter och andra synades och förfinades inför framtiden.

Efter avslutat månadsmöte var det tid för middag beståendes av pasta med skinksås. Fläsket på tallriken kom dessutom från en av aktivisternas gård.

Dagens sista punkt bestod av en utökad hjärt- och lungräddningskurs som hölls av en av medlemmarna med utbildning inom området. Kursen började med grundläggande hjärt- och lungräddning, följt av skadeprioritering samt hur man på effektivast möjliga vis stoppar olika typer av blödningar.

Man tackade sedan för sig och för en lärorik dag, vartefter man begav sig hem till sina respektive områden för fortsatt kamparbete.

DSC_0079DSC_0101DSC_0104