Aktivism i Skövde kommun

I gott lynne och sann frihetsanda utfördes den 13:e februari ett antal sunda och framgångsrika aktiviteter i Tidan och Väring.

Dagen tog start i Tidan där ett mindre antal affischer sattes upp och ett större antal flygblad delades ut både i brevlådor och till överraskade men likväl positiva händer. En längre diskussion hölls med ett par invånare som var väl medvetna om den dekadenta och rent av kriminella samhällsutvecklingen, vilket förhoppningsvis kommer leda till att våra led växer till sig ytterligare.

Då i princip hela Tidan vid detta laget fått samhällsinformation i form av flygblad var det dags att bryta ny mark i den lilla orten Väring. Med tanke på ortens låga antal invånare hade samtliga brevlådor fått ett flygblad efter någon knapp timme.

När solen började krypa mot bergstopparna och magar vrålade, förtärdes utsökta måltider vid Modegrillen i centrala Skövde, för att senare avrunda dagens aktivism vid P4 i Skövde där både styrke- och konditionsträning utfördes.

20160213_13150920160213_13115220160213_165257